شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
۰ نفر

کیک خانگی به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم‌ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن آن است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.

کیک خانگی - پف کردن کیک - cake

به گزارش همشهری آنلاین، کیک خانگی معمولا به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم‌ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن کیک است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.

۱-برای این که کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی را که استفاده می‌کنید چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.

۲- قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی‌کند.

۳-سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک مسیر هم زده شود.

۴-دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می‌گیرد.

۵-فر را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.

۶-در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می‌گیرد.

۷-باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت‌های مختلف است.

۸-قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.

۹-از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.

۱۰-هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.

کد خبر 700922
منبع: خراسان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha